AURAJOEN YÖJUOKSU
21.8.2020
INFO

Tiedote 26.6.2020
Aurajoen Yöjuoksu ja Paavo Nurmi Marathon yhdistyvät yhdeksi tapahtumaksi 21.-22. elokuuta 2020!
Perjantaina 21.8. juostaan seuraavasti:
- 20:15 lähtö 5 km ja 10 km (lähtöryhmä 1.)
- 21:15 lähtö 10 km (lähtöryhmä 2.)
Jo ilmoittautuneet saavat sähköpostitse viestin ja ohjeet, kuinka ilmoittautumisprofiiliin voi lisätä tavoiteajan. 
Lisätietoja päivitetään www.paavonurmimarathon.fi sivuille! Uudet ilmoittautumiset tapahtuvat Paavo Nurmi Marathonin sivujen kautta.

Tiedote 29.4.2020
Aurajoen Yöjuoksu
Olemme jo aloittaneet poikkeusjärjestelyiden suunnittelun yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa mahdollistaaksemme juoksijoillemme tapahtuman, johon on tänäkin vuonna turvallista osallistua.
Tilanteen niin vaatiessa tulemme tekemään tapahtuman tapahtumakansliaan sekä tapahtuma-alueelle järjestelyitä, joiden avulla vältämme ylimääräisiä kontakteja ja ruuhkia. Lähtöjä porrastetaan tarvittaessa useaan eri lähtöryhmään. Tiedotamme järjestelyistä jokaista osallistujaamme hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.
Teemme myös tiivistä yhteistyötä viranomaisten sekä muiden suomalaisten tapahtumien kanssa, ja seuraamme, millaisia ratkaisuja maailmalla toteutetaan. Toivomme myös osallistujiltamme ymmärrystä ja yhteistyöhalua tänä poikkeuksellisena juoksutapahtumakautena. Teemme parhaamme, jotta tilanteen niin salliessa voimme tänäkin vuonna nauttia yhdessä juoksun hurmasta!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jos joutuisimme peruuttamaan Aurajoen Yöjuoksun koronaviruksen vuoksi, kaikki tapahtumaan tehdyt ilmoittautumiset siirtyisivät automaattisesti seuraavan vuoden tapahtumaan. Halutessasi osallistumisesi olisi mahdollista siirtää myös mihin tahansa Juoksuaika-tapahtumaan vuoden 2022 loppuun saakka.
Peruutusturvalla olet toki oikeutettu siirtämään osallistumisesi ensi vuoteen siinäkin tapauksessa, että tapahtuma järjestetään mutta koronavirustilanteen vuoksi tulet mieluummin mukaan vasta ensi kerralla. Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi tarjoamme maksuttoman peruutusturvan kaikkiin kesäkuun loppuun mennessä tehtyihin ilmoittautumisiin. Peruutusturva sisältyy siis automaattisesti jokaiseen ennen 1.7. tehtyyn ilmoittautumiseen. Huom! Koronavirustilanteeseen vedoten voit siirtää osallistumisesi seuraavan vuoden tapahtumaan viimeistään kolme viikkoa ennen tapahtumapäivää. Sairastapauksissa siirto onnistuu tietysti normaaliin tapaan myöhemminkin lääkärintodistusta vastaan.

TIEDOTE 18.3.2020
Uusi päivämäärä on 21.8.2020. Kaikille ilmoittautuneille on lähetty sähköpostitse tietoa asiasta. Lue tiedote tästä linkistä.
 

Aurajoen Yöjuoksu

Aurajoen Yöjuoksulla pääset nauttimaan rennosta tunnelmasta, ja tasaisella reitillä voit myös tavoitella omaa ennätysvauhtiasi. 
 Matkat: 10 km ja 5 km.

Ilmoittaudu

Aurajoen Yöjuoksu järjestetään perjantaina 
21. elokuuta 2020!

Joukkueena mukaan kympille! 

Aurajoen Yöjuoksun 10 kilometrin matkalle voi osallistua myös joukkueena! Sarjoja on kaksi; urheiluseura- ja yritys/yhteisösarja. Kerää viiden juoksijan tiimi, ja ei muuta kuin juoksemaan!  

Yhteistyössä

   
     

       
Juoksuaika-tapahtumat
Jousitie 7, 20760 Kaarina Finland info@paavonurmisports.fi 
 Puh: +358 44 5678 256 
Copyright (c)2018, All Rights Reserved.