AURAJOEN YÖJUOKSU
21.8.2020
Tiedote

 

Aurajoen Yöjuoksu juostaan perjantaina 21. elokuuta – tervetuloa!

Kiitos ilmoittautumisestasi Aurajoen Yöjuoksuun! Koronaviruksen etenemisen pysäyttämiseksi aluehallintovirasto on kieltänyt kaikkien yli 500 henkilön tapahtumien järjestämisen Manner-Suomessa toukokuun loppuun saakka.

Tästä johtuen siirrämme Aurajoen Yöjuoksun elokuulle: uusi tapahtuma-ajankohta on perjantai 21. elokuuta kello 21 – eli Paavo Nurmi Marathonia edeltävänä iltana.
Tapahtumakanslia, lähtö ja maali tulevat sijaitsemaan Turun Kaupunginteatterilla ja sen välittömässä ympäristössä. Toivomme näkevämme sinutkin Aurajoen Yöjuoksun lähtöviivalla 21.8.2020!

Toimi näin!

Osallistumisesi siirtyy automaattisesti uuteen tapahtumapäivään. Jos siis haluat yhä osallistua tapahtumaan, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Saat tapahtuman osallistujan oppaan normaaliin tapaan sähköpostiisi viimeistään tapahtumaviikolla. Seuraa myös päivittyviä kotisivujamme ja Facebook-sivuamme.

Mikäli et kuitenkaan syystä tai toisesta halua osallistua tai pääse osallistumaan Aurajoen Yöjuoksuun 21. elokuuta, tarjoamme kaksi vaihtoehtoa:

1. Voit siirtää osallistumisesi maksutta 19. syyskuuta 2020 juostavaan Ruissalojuoksut-tapahtumaan. Voit valita kumman tahansa matkan: 10 kilometrin mittaisen Ruisriikki-kympin tai Ruisrääkki-puolimaratonin.

 

2. Voit siirtää osallistumisesi maksutta vuoden 2021 Aurajoen Yöjuoksuun. Alustava tapahtumapäivämäärä on 24. huhtikuuta 2021.  

Olet saannut ilmoittautuessasi ilmoittamaasi sähköpostiin tämän saman viestin, ja siinä ovat suoraan linkit siirtoihin.

Järjestämme ilolla ja innolla kaksipäiväisen juoksuelämyksen!

Kaikille tapahtumajärjestäjille on nyt ensisijaisen tärkeää taata asiakkailleen tapahtuma, johon kaikki voivat osallistua hyvällä fiiliksellä ja ilman huolta. Olemme tehneet yhteistyötä muiden juoksutapahtumien järjestäjien kanssa, jotta voimme yhä yhdessä taata suomalaiselle juoksukansalle mahdollisimman monta juoksuelämystä vuonna 2020.

Olemme innoissamme uudesta mahdollisuudesta. Nyt meillä on ainutlaatuinen tilaisuus kokeilla jotain, mitä emme ole koskaan ennen kokeilleet. Selviämme myös vähimmillä osumilla tällä ratkaisulla, kun yhdistämme kaksi Turun Urheiluliiton tapahtumaa yhdeksi kaksipäiväiseksi elämykseksi. Toisaalta näin pystymme myös tarjoamaan osallistujillemme erityisen kokemuksen. Uskomme, että Paavo Nurmi Marathonin puitteissa, Turun kauniissa kesäillassa juostaan kaikkien aikojen Aurajoen Yöjuoksu!


Kysyttävää?
Lupaamme tehdä parhaamme, jotta mahdollisimman moni teistä kokee yhden elämänsä hienoimmista juoksuelämyksistä 21. elokuuta. Päivitämme Aurajoen Yöjuoksun uusia tapahtumatietoja sivullemme. Toivomme kärsivällisyyttä teiltä, sillä moni asia varmistuu vasta, kun koko Suomen arki palautuu takaisin uomiinsa. Siksi pidätämme myös oikeudet muutoksiin.     

Jos sinulla on kysyttävää, tavoitat meidät puhelimitse numerosta 044 5678 256 ja sähköpostitse osoitteesta info@paavonurmisports.fi.

 

 

Toivotamme sinut ja ystäväsi tervetulleiksi Aurajoen Yöjuoksuun!

Ystävällisin terveisin,

Kari Ahonen, Juoksuaika-tapahtumien tuottaja
& Turun Urheiluliitto / yleisurheilu

 

Yhteistyössä

   
     

       
Juoksuaika-tapahtumat
Jousitie 7, 20760 Kaarina Finland info@paavonurmisports.fi 
 Puh: +358 44 5678 256 
Copyright (c)2018, All Rights Reserved.