Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen Juoksuaika-tapahtumiin onnistuu parhaiten tapahtumien sähköisen ilmoittaumisjärjestelmän kautta. Pääset ilmoittautumaan näistä linkeistä:

Opiskelijahinnat

Juoksuaika-tapahtumat tarjoavat opiskelijaedun Aurajoen Yöjuoksuun, PNM TRAIL:iin, Paavo Nurmi Marathonille, Tampere Puolimaratonille ja Ruissalojuoksuihin. 
Etu on kaikissa tapahtumissa 20 % alennus voimassa olevasta hinnasta. Etu on voimassa aina  ilmoittautumisjärjestelmän kautta ilmoittautuessa, ei koske kilpailukansliassa ilmoittautumista. 

Näin ilmoittaudut opiskelijahinnalla
  • Valitse tapahtuma 
  • siirry ilmoittautumisjärjestelmään
  • valitse juostava matka 
  • täytä ilmoittautumistiedot 
  • valitse alennuskohdasta OPISKELIJA, 
  • syötä opiskelijakorttinumero 
  • kirjoita oppilaitoksen nimi
  • näytölle tulee oranssipalkki, jossa on koodi JKOPISKELIJA20
  • syötä koodi kassavaiheen jälkeen koodikenttään
  • näin järjestelmä laskee automaattisesti maksettavan summan. 
Opiskelihinta on voimassa toisenasteen- ja korkeakoulun opiskelijoille. (ei koululaiset)
  

Ryhmät 

1 . Siirry ilmoittautumissivulle kunkin tapahtuman linkistä. 
2. Valitse ”Lisää yritys / yhteisö”. 
3. Luo ensin joukkueelle profiili täyttämällä kysytyt tiedot. Profiilin avulla ilmoittautumistietoja voi myöhemmin muokata ja samaan ryhmään voi jälkikäteen lisätä osallistujia. 
4. Syötä vielä laskutustiedot ja paina ”Seuraava”. 
5. Tarkista tiedot ja luo joukkue. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ja ohjeet juoksijoiden ilmoittautumistietojen lisäämisestä. 
6. Kirjaudu joukkueenjohtajan sivulle (=juuri luomaasi profiiliin), ja syötä yksi kerrallaan juoksijoiden tiedot. Tiedot tallentaaksesi paina ”Lisää” tai ”Lisää uusi”, jos haluat lisätä osallistujia. Jos haluat muokata tietoja lisäämisen jälkeen, muokkaa haluamasi tiedot ja paina ”Päivitä”. Voit myös antaa joukkueen jäsenten salasanan (eri kuin joukkuuenjohtajan salasana) joukkueen jäsenille, ja voivat käydä itse lisäämässä itsensä valmiiksi luotuun joukkueeseen kohdasta ”Ilmoittaudu ryhmän jäseneksi”. 
7. Muodosta lasku kohdasta ”Lasku” ja maksa se. Jokaisen ilmoittautumisen hinnan määrittää kyseisen ilmoittautumisen ajankohta, eli laskun voi halutessaan muodostaa vaikka vasta tapahtuman jälkeenkin, ja se huomioi silti käytetyn hintaportaan. 

Joukkueen tiedot: Joukkueen tiedoista näet syöttämäsi joukkuetiedot ja pääset muokkaamaan niitä. 

Etsi: Etsi-toiminnolla voit hakea joukkueestasi eri kriteereillä osallistujia. Valitsemalla pudotusvalikosta esimerkiksi ”Sukunimi” ja painamalla etsi, saat näkyviin ilmoittamasi sukunimet. 

Yhteenveto: Yhteenvedosta näet, kuinka monta kunkin matkan osallistumista olet tilannut. 

Ilmoittautumisjärjestelmän pääsivulta uudet joukkueen jäsenet voivat ilmoittautua mukaan luomaasi ryhmään salasanalla, jonka olet luonut joukkueelle. Voit myös myöhemmin kirjautua sisään joukkueenjohtajana ja tarkastella tilaustasi. Kohdasta ”Osallistujalista” näet ne jo ilmoittautuneet henkilöt, jotka ovat sallineet nimensä julkaisun osallistujalistalla. 

Maksa nyt, kerää porukka kasaan myöhemmin! 

Haluatko ilmoittaa porukkasi mukaan nyt, mutta ryhmä ei ole vielä kasassa? Voit maksaa haluamasi määrän osallistumisia etukäteen tämänhetkisen hintaportaan mukaan ja ilmoittaa osallistujatiedot jälkikäteen. Näin säästät rahaa, ja saat enemmän aikaa haalia kavereita mukaan! Kysy lisää: info@paavonurmisports.fi tai 044-5678 256.

Juoksuaika alkaa

28 April 2018
 Lähtöön aikaa
147päivää 23tuntia59minuuttia31sekuntia

Yhteistyössä

           
Juoksuaika-tapahtumat
Jousitie 7, 20760 Kaarina Finland info@paavonurmisports.fi 
 Puh: +358 44 5678 256 
Copyright (c)2018, All Rights Reserved.