Team Spirit
Turvallisesti joukkueena

 Ohjeet ryhmän / joukkueen ilmoittautumiseen


Joukkueen ja ryhmän ilmoittautuminen

Siirry ilmottautumisjärjestelmään ja valitse ryhmäilmoittautuminen. Lisää yritys / yhteisö, luo uusi yhteisö, jaa kirjautumistiedot joukkueen jäsenille ja hallinnoi ilmoittautumisia.
Joukkueen jäsenten ilmoittautuminen
 Ilmoittaudu ryhmän jäseneksi: Kirjautumista varten tarvitset ryhmäsi käyttäjänimen ja salasanan yhteyshenkilöltäsi. 
HUOM! Joukkueen / ryhmän kaikki jäsenet kirjoittavat joukkue / seura kohtaan yhdessä sovitun yhteisen nimen. Näin pystytään huomioimaan kaikki samaan joukkueeseen kuuluvat tuloslaskennassa.
After Run ruokailu Turun Linnan pihalla / puistossa

CHORIZOPASTAA JA PARMESAANIA Tuote on laktoositon Annos tarjoillaan take away -rasiassa. 12 € 

KOOKOS-ANANAS-VIHERSMOOTHIE 0,5L Smoothie sisältää riisiproteiinia. Tuote on maidoton, gluteeniton ja sopii vegaaneille. 4,50 € 

LAKRITSI-VADELMASMOOTHIE 0,5L Tuote on laktoositon ja gluteeniton. 4,50 € 

LIBANONILAINEN KASVISCURRY Libanonilaista kasviscurrya, basmatiriisiä, granaattiomenansiemeniä ja kookosraitaa. Tuote on maidoton, gluteeniton ja sopii vegaaneille. Annos tarjoillaan take away -rasiassa. 12 €


Joukkuekilpailu 10 km matkalla

Kymmenenkilometrin matkalla joukkuetulokseen lasketaan viiden juoksijan yhteistulos. Mikäli joukkueessa on enemmän kuin 5 juoksijaa, otetaan joukkueen tulokseen mukaan 5. nopeimman juoksijan ajat.
Joukkuekilpailu käydään kahdessa sarjasssa: 1. Urheiluseurat, 2. Yritykset, yhteisöt ja kaveriporukat. Joukkueen ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla info@paavonurmisports.fi, aihe: Joukkuekilpailu. Ilmoita joukkueen nimi (jokaisen joukkueen osallistujan ilmoittautumistiedossa pitää olla joukkueen nimi), sarja 1 tai 2.

Juoksuaika-tapahtumat
Jousitie 7, Piispanristi
044-5678256, info@paavonurmisports.fi
(c)2020, All Rights Reserved